Over ons

Het fundament van Intervervoer Mermans-Smolders pvba werd in 1955 gelegd onder de deskundige leiding van Stan Mermans. Wat eerst begon met het vervoer van steenkool en grondstoffen zou door de jaren heen uitgroeien tot een toonagevend bedrijf in de logisitieke sector. 

Na jarenlang ervaring op te bouwen aan de zijde van vader Stan, nam op 1 januari 1989 Cor Mermans de zaak over van zijn vader. Hierdoor kwam het bedrijf in een explosieve stroomversnelling terecht. 

Retie werd al gauw te klein en Intervervoer Mermans-Smolders zocht naar een nieuwe plek. Hun oog viel op de huidige locatie van het bedrijf: Arendonk. 

Op 1 april 2019 nam Paul Cornelissen de fakkel van Cor over. Pauls missie is om Intervervoer Mermans uit te breiden tot een internationale logistieke speler. Met meer dan dertig jaar ervaring achter de rug is het bedrijf in veilige handen bij Paul. Zijn ervaring in en kennis van de sector staat hem toe om het bedrijf naar ongekende hoogtes te tillen en een voorloper te blijven op gebied van transport en logistiek.

Paul Cornelissen
%d bloggers liken dit: